Image
Image

Mindful in één dag
op aanvraag

In deze avontuurlijke Mindfulness training geef je een hele dag aandacht aan jezelf. Je doorloopt op ervarend lerende wijze de belangrijkste Mindfulness thema's. Je geeft doelbewust aandacht in het hier en nu, houdt je doel voor ogen en komt bewust in actie.  Je leert omgaan met obstakels op je pad en blijft in contact met het moois in je rugzak. Onderweg lopen we in stilte, maken en lopen een labyrint, verblijf je een tijdje alleen in de natuur (in een hangmat) en staan we stil bij jouw ervaringen. Je wordt uitgenodigd een avontuurlijke, bewuste stap te zetten om mindful de toekomst in te gaan. Aan het eind reflecteren we de dag met een meditatie bij het kampvuur.

Image

De hangmat is helemaal Mindfulness, één met de natuur en puur genieten van het moment, super ervaring ~Wilma

Image

De hangmat is helemaal Mindfulness, één met de natuur en puur genieten van het moment, super ervaring ~Wilma

De training vindt plaats in Nationaal Park De Biesbosch (Dordrecht) van 10 tot 16.30 uur. De investering in jezelf bedraagt € 195 inclusief online Mindfulness training en eenvoudige lunch voor onderweg. Voor 2-12 deelnemers. We lopen maximaal 5 km, je bent dus wel mobiel. Meld je aan door je naam en adres te mailen naar info@lopendstilstaan.nl ovv aanmelding 'Mindful in één dag'. Je ontvangt dan per mail een bevestiging inclusief factuur, nog wat praktische informatie en alvast de online Mindfulness training. 

WIL JE EEN BEWUSTE VERVOLGSTAP ZETTEN?


3-daagse
Mindfulness Training

Image

Petit Suisse (Luxemburg)

Doorloop en ervaar de Mindfulness thema's in een prachtige en uitdagende omgeving door te mediteren tijdens een kampvuur, te lopen in stilte, in een hangmat te hangen, te slapen onder een rots (en in een luxe hotel), je tussen de rotsen te begeven , in de roos te schieten (en niet in de stress!) en een avontuurlijke stap te zetten.

10-daagse
Mindful Pelgrimeren

Image

Santiago de Compostela (Spanje)

Zet bewuste stappen op de eeuwenoude, magische pelgrimsroute Camino de Santiago. We lopen van Sarria naar Santiago de Compostela met aansluitend een etappe naar Finisterre. Met jouw persoonlijke rugzak doorloop je op ervarend lerende wijze de Mindfulness en thema's en sta je open voor wat zich onderweg aandient.

16-daagse
Mindful naar de basis

Image

Annapurna Base Camp (Nepal)

Na een sightseeing in Kathmandu gaan we op avontuur tijdens de ABC trekking naar 4130 meter. In het adembenemende 'Land of the Lord Buddha' doorloop je de Mindfulness thema's in het Himalaya gebied. Na een rustmoment in Pokhara kan je reflecteren op je ervaringen in het boeddhistische Neydo klooster.